Οδοντιατρικός Τουρισμός

 
 
Τα τελευταία χρόνια ο οδοντιατρικός τουρισμός παρουσιάζει μια αυξητική πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στον Ελλαδικό χώρο.

Με τον όρο "οδοντιατρικός τουρισμός" αναφερόμαστε:

  • στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών σε επισκέπτες ξένων χωρών
  • στον "Οδοντιατρικό Τουρισμό Επιλογής" (elective dental tourism), ο οποίος αφορά ασθενείς που επιλέγουν να δεκτούν κάποια ιατρική υπηρεσία εκτός συνόρων της χώρας τους. Σε αυτή την περίπτωση οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη είναι: το κόστος της υπηρεσίας, η ποιότητα της αναζητούμενης ιατρικής υπηρεσίας και η ανάγκη να συνδυάσει την ιατρική φροντίδα με την εμπειρία της ψυχαγωγίας και το ταξίδι

Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός διακοπών σε μια όμορφη χώρα όπως η Ελλάδα και η παροχή πιο οικονομικών αλλά ταυτόχρονα ισάξιων οδοντιατρικών θεραπειών σε σύγκριση με τις άλλες χώρες του δυτικού κόσμου (Δυτική Ευρώπη και Αμερική) οδηγεί σε μια νέα κατηγορία που ονομάζεται «οδοντιατρικός τουρισμός».

Με την Κοινοτική Οδηγία 24/2011 θέτεται ένα νέο πλαίσιο για τη διασυνοριακή περίθαλψη, με το οποίο οι ασφαλισμένοι θα έχουν δικαίωμα να καλύπτονται για ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται σε άλλο κράτος-μέλος.

To οδoντιατρικό κέντρο Skondras Dental Center βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο όμορφα προάστια της, στην Νεα Ερυθραία του δήμουΚηφισιάς. Διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο υπερσύχρονο χώρο, είναι εξοπλισμένη με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στις εγκαταστάσεις του παρέχονται υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, καλύπτωντας ένα μεγάλο εύρος των οδοντιατρικών θεραπειών.

Οι οδοντιατρικές θεραπείες που παρέχουμε καλύπτονται στους παρακάτω τομείς: Ορθοδοντική, Περιοδοντολογία, Χειρουργική Στόματος, Ενδοδοντία, Εμφυτευματολογία, Προσθετική και Αισθητική Οδοντιατρική και μη επεμβατικη Αισθητική προσώπου.

Παρακαλούμε,επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για την οδοντιατρική σας θεραπεία.
 
Τι είναι ο οδοντιατρικός τουρισμός;